keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Suojeluskuntafasistien takinkääntö

Otin somessa esiin seuraavaa:

  • Anonymous: " Ukrainan neo-natsit ovat uhanneet massamurhalla homoseksuaaleja vastaan, jos heidän pääkaupungissa pidetään Pridetapahtuma. "



  • Suomalainen venäjävihamielinen valtamedia ei uutisoi Ukrainan tapahtumista riittävän monipuolisesti. Tässä hyvä esimerkki Ukrainan fasisteista. Valtamedia arvostelee Venäjää homojen kohtelusta, mutta ei muista arvostella Ukrainan fasisteja. Maa kun on sodassa Venäjän kanssa. Homot ovat suomalaisille fasisteille vain russofobinen keppihevonen. NL:n alkuaikoina homoilu oli jopa sallittua kunnes Stalinin hallinto kriminalisoi sen. Suomessa taas samaan aikaan ei ollut. Media on siis avoimen venäjäfobinen. Russofobia menee Ukrainan sateenkaarikansan edelle.


  • Miksiköhän valtamediamme ei tästä kerro? Meneekö kenties venäjäfobia edelle kun Ukrainan sateenkaarikansaa ei uskalleta puolustaa?

Kun kerta USA (Naton ja EU:n tuella) "edistää" demokratiaa ja ihmisoikeuksia sekä "turvaa rauhaa" sotimalla ympäri maailmaa, niin voitaisiinko myös Venäjästä ajatella rauhan lähettiläänä Ukrainassa?

Suomen puolustusvoimien sotatietelijä Saara Jantunen on yhdistänyt kirjassaan Infosota homovihan EU, USA (länsi) ja NATO-vastaisuuteen sekä Venäjän intresseihin käydä informaatiosotaa. Hän puhuu läntisistä arvoista.

Venäjä on konservatiivisuudestaan huolimatta kehittyvä demokratia. Venäjää ei voida pitää Ukrainaa homovastaisempana. Itse asiassa maat ovat konservatiivisuudessa aika samalla viivalla.

Neuvosto-Venäjän hallinto ennen Josif Stalinia salli homostelun Venäjän SFNT:n alueella eli suurimmassa osassa Neuvostoliittoa. Vasta Stalinin hallinto kriminalisoi homostelun koko maassa. Suomessa se oli kiellettyä samaan aikaan. Suomi oli siis ennen sotiamme Venäjää konservatiivisempi ainakin tuossa asiassa.

Harva tietänee, että meillä Suomessa oli 1970-luvulla oma homopropagandalaki, joka Venäjällä on tänä päivänä. Suomessa tilanne tuolloin oli sama kuin Venäjällä tänä päivänä. Homostelu oli sallittua, mutta julkinen kehoittaminen siihen ei. Maailmasta löytyy paljon homovastaisempia maita kuin Venäjä. Venäjällä homous on sentään sallittua. Jossain maissa siitä voi saada jopa kuolemantuomion.

Ennen Stalinin valtakautta ja talvisotaa Venäjän hallinto oli kai fasistien mielestä liian "kulttuurimarxistinen" ja siten homomyönteinen. Nyt on takki kääntynyt, mutta sotahurmos on säilynyt samana. En sano esimerkiksi suojeluskuntia ja maanpuolustusta täysin fasistiseksi, vaan tarkoitan nimenomaan äärioikeistolaista ainesta.

Homosuhteiden kieltäminen oli aikanaan hyvä laki suomalaisille (suojeluskunta)fasisteille. Valtio säänteli ihmisten seksuaalisuhteita muutenkin. Esimerkiksi irtolaisuudesta voitiin passittaa työlaitokseen ja mielisairaat eivät saaneet mennä naimisiin. Rotuhygieniaan haettiin mallia Saksasta. Eliitin mielestä ihmisten tehtävä kun oli tuottaa jälkeläisiä sotimaan johtajien sotia. Sama lienee ollut Stalinin ajatuksena. Tänä päivänä tilanne on kääntynyt tragikoomisesti toisin päin. Venäjän väittäminen erityisen homofoobiseksi palvelee fasistien tavoitetta provosoida Venäjää sekä esittää vanha Kekkonen-Paasikivi-YYA-rauhanpolitiikka liian konservatiivisena ja suomettuneena.

Tänä päivänä Suomessa otetaan mielisairailta lapsia huostaan suhteellisuusperiaatetta (lievimmän mahdollisen puuttumisen periaate julkisen vallan taholta) rikkoen. Avohuollon tukitoimet ovat puutteellisia tai niitä ei ole tarjolla. Venäjän mollaaminen lastensuojeluasioissa palvelee myöskin fasistien tavoitetta peittää Suomen ihmisoikeusongelmat. Mikään valtio kun ei liene täydellinen oikeusvaltio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti